Info en reservaties:
Heikant115
3550 Zolder
011/536811 (kies optie 2)

Veel meer dan een brasserie

De Koriander in Heusden-Zolder is een zaak van formaat. Binnen is er plaats voor zo’n 160 gasten en buiten kan je genieten van het mooie zonneterras. Ook de menukaart is hier groots. Je kan er terecht voor een kleine snack, een slaatje of een pasta maar evengoed voor een steak Italiano, paling in’t groen, kreeft én zelfs verse oesters. Maar er is meer, veel meer

Het jonge maar ervaren team van De Koriander staat altijd klaar om je met een glimlach te begroeten en er heerst een leuke en ontspannen sfeer. De kaart biedt een uitgebreide keuze aan vers huisbereide gerechten die je in bijna heel Limburg niet vindt. Onze koks laten zich dagelijks inspireren door de nieuwe trends, zonder de basis van een goede klassieke keuken uit het oog te verliezen; mama’s keuken, met een moderne toets.

De kaart biedt tevens een goed uitgebalanceerde selectie aan wijntjes, met bekende namen, zonder dat je daarvoor extra diep in de geldbeugel hoeft te tasten; prijs versus kwaliteit blijft onze dagelijkse visie in alles wat we doen en daar vaart iedereen wel bij. Kom langs want er is enorm veel te ontdekken, maar vooral veel om te proeven.











Het Weekendmenu van zaterdag 7 tem zondag 8 oktober 30€ pp.
  • Heldere bouillon
  • Lamscarré uit de Provence met een rozemarijnsausje en gratin
  • Koffie of thee met Leonidaspralines




Facebook

Ben je actief op facebook? Zo ja, 'like' onze facebookpagina en kom als eerste alles te weten over onze activiteiten en aller-nieuwste nieuwtjes.





Tripadvisor

Beoordelen kan hier!

    VoorgerechtenTerine van ganzenlever met uienconfijt en getoaste kramiek 18.00€
  • Pompoensoepje met huisgemaakte croutons en gedroogde Serranoham 9.00€
  • Pasta porcini 16.00€
  • Hoofdgerechten
  • Hertenmedaillon met seizoensmix van paddestoelen en truffelgratin, vergezeld van een sausje van rode port 32€
  • Stoofpotje van edelwild, gegaard in bruine Leffe met een witloofslaatje en kroketjes 24.00€
  • Fazant à la Brabançonne met kroketjes en een morieljessausje 25.00€
  • Roodbaarsfilet en pansotti met een ricotta-spinazievulling in een saliebotersausje 24.00€
  • Hazenrugfilet met wildgarnituur in een rode wijnsaus, vergezeld van truffelgratin 32.00€
  • In Serranoham gebakken grietfilet met gestoofde venkel en een puree van knolselder met een graanmosterdsausje 25.00€
  • Nagerechten
  • Apfelstrûdel met huisbereide kaneelijs 8.00€
  • Poire belle Hélène 9.00€
  • Bier van de maand:
  • Sint Bernardus Abt 12 4.00€
  • Duvel Tripel hop 4.00€
  • Leffe Ipa 4.00€
  • Gouden Carolus Classic 4.00€