@Home

@HOME

Bij [email protected] bieden wij u dagelijks een mooi gevulde toog met heerlijke kant en klare maaltijden om mee te nemen.

Wij staan voor kwaliteit en kunnen u een zeer ruim assortiment voorstellen. Buiten ons vast assortiment hebben wij altijd een aantal seizoensgebonden gerechten en bovendien geschikt voor elk type foodlover. [email protected] is voor u de ideale partner voor zowel bedrijfscatering als huistraiteur in de privĂ©sfeer. Met respect voor de traditionele keuken, wordt het geheel met een moderne toets gebracht. U kunt de meest uiteenlopende gerechten bij ons bestellen: aperitiefhapjes, dagschotels, soepen, belegde broodjes, kreeft, buffetten koud of warm, fondue, BBQ, verrassingsbrood,…

We bieden u ook verfijnde (Italiaanse) charcuterie en kazen. Niet het gewone pallet maar zorgvuldig uitgekozen delicatessen met uiteenlopende smaken en geuren. Een ware streling voor de zintuigen. Wij hebben onze inspiratie niet beperkt en willen uw smakenpalet kennis laten maken met de smaken van de wereld! Wees dus voorbereid om verrast te worden.

Onze belofte

Versheid
Onze producten worden dagelijks aangevoerd en zijn dus steeds van optimale versheid.

Kwaliteit
Onze producten worden met de meeste zorg uitgekozen en zijn steeds kwalitatief hoogstaand.

Aanbod
U kan bij [email protected] altijd rekenen op een aantrekkelijk en uitgebreid assortiment.

Service
Ons personeel zet zich dagelijks in om u een vlotte en aangename service te bieden.

@LEONIDAS HASSELT

Bij Leonidas koop je ambachtelijk vervaardigde,
betaalbare pralines waarmee je een moment van chocoladegeluk kan schenken aan mensen die je lief zijn.

ONTDEK MEER
choko-2